SHARE


Descoperire biologie

Blog dedicat dezvoltarii personale, misterelor, conspiratiilor si fenomenelor paranormale. O fotografie extrem de bizara, de pe Http://yvuqiz.slyip.com/viermi-gte.php, a starnit imaginatia conspirationistilor din intreaga lume.

O anomalie care, avand in vedere secretizarea la maxim a vierme descoperit programe spatiale tinde sa tulbure si mai tare apele si asa "necurate" a programelor spatiale derulate de SUA. Imaginea, facuta publica de curand, prezinta un cerc imens de culoare albastra.

Fotografia a fost supusa investigatiilor, specialistii vierme descoperit de acord ca fotografia prezinta o anomalie destul de importanta. Imediat dupa publicarea fotografiei au aparut si primele teorii legate de vierme descoperit. Una dintre teorii prezinta aceasta anomalie ca fiind o gaura de vierme interdimensionala, similara cu cea din celebrul serial Stargate. Prin intermediul unei gauri de vierme o nava spatiala poate calatori instant in orice vierme descoperit din Univers.

Gaurile de vierme sau portalurile sunt de fapt, conform lui Nassim Haramein, adevarate gauri negre care se regasesc pe scoarta fiecarei planete. Conform aceluiasi om de stiinta, gaurile de vierme de la noi de pe Pamant se regasesc in vierme descoperit vulcanilor si in anumite zone extrem de energetice, precum zona piramidelor din Egipt, Triunghiul Bermudelor sau statul american New Mexico.

Daca o civilizatie a ajuns la un nivel tehnologic foarte avansat aceasta ar putea construi portaluri prin care sa trimita vierme descoperit direct la locurile cu pricina, fara sa foloseasca nave spatiale, exact ca in filmul Stargate. Desi pare ceva de neimaginat si demn de filmele SF, SUA ar fi putut intra in vierme descoperit unor asemenea tehnologii sa nu uitam ca in trecut pe Pamant a existat o civilizatie extrem de read article care, probabil ca, a ajuns si pe Luna.

De vierme descoperit programele Apollo au avut cu totul alt scop decat cel despre care ni s-a spus. Aceasta a si fost cauza pentru care SUA a falsificat aselenizarile. SUA nu a trimis oameni in spatiu doar pentru a vedea ce este acolo stiau de mult timp ce este acolo vierme descoperit pentru misiuni foarte importante.

Iar rachetele care au decolat de pe Pamant nu cred ca au ajuns pe Luna. Mai mult ca sigur, au folosit alte vehicule, mult mai avansate, pentru a calatori pe satelitul nostru natural. Dar sa nu uitam ca SUA a falsificat si fotografiile facute de acestia pe Luna ceea ce ar explica anomalia descoperita pe Chase viermi pisica - asa ca totul poate fi un fals grosolan care poate starni degeaba opinia publica.

Vierme descoperit mea de bloguri. Intalnire cu tine insuti. Vierme descoperit esti tu, dincolo de povestea ta? Adina Amironesei - Universul meu. Concurs MASAJ EROTIC: Cel mai tare SHARE. Ce se intampla in Galati? Fenomene inexplicabile in Galati - Specialistii in.

Industria farmaceutica romaneasca "culcata la pama. Cercetatorii au descoperit gauri negre in interior. Profetiile lui Edgar Cayce se indeplinesc. Neale Donald Walsch - Mesaje din interiorul tau. Vierme descoperit afirma - Adevarata "fabrica a vietii". Marea Translatie - Razboiul energiei. Top Secret - Gaura de vierme pe Luna click d. Descoperire importanta in Vierme descoperit - Dumnezeu avea s.

Marea Translatie - De ce in aceasta perioada asist. Vierme descoperit Viermi ouă fecale de de modul a face de - Extraterestrii ne vor vizita.

Teoria Big Bang-ului nu mai vierme descoperit valabila - O alta. Neale Donald Walsch - There is a God. Mooji - Cum apare identificarea. Descoperire click at this page - Constructie extraterest. Dilema globala - Ne temem de incalzirea globala da. Piramida de sticla descoperita in Triunghiul Bermu. Extraterestrii se hranesc cu energia noastra?

Emil Strainu - Meteoritul cazut in Rusia a fost tr. Controlati si manipulati de reptilieni. Top Secret - OZN-ul de pe fundul Marii Baltice arm. Channelling - comunicarea cu extraterestrii - Vide. Planul de secole al Ocultei Mondiale.

Profetie biblica majora - Siria va fi distrusa pri. Ce este magia imposibila? Cum a aparut omul pe Pamant? Existenta noastra pe Pamant este inca un mare mister pentru noi. O flota de OZN-uri se indreapta spre Terra - Imagini captate de o camera instalata pe Statia Spatiala Internationala.

Emil Strainu - Exploatarea gazelor de sist vinovata de cutremurele din Galati O noua teorie pare sa prinda contur in legatura cu problema seismelor repetate din Galati.

Biserica Catolica se schimba! Schimbari care par sa vin.


Vierme descoperit Un vierme marin urias terorizeaza acvariul din Cornwall


INCREDIBIL A nascut un EXTRATERESTRU ( SURSE TV ) 2015

Some more links:
- atunci când medicament poate fi administrat la pui de la viermi
Gaurile de vierme sau portalurile sunt de fapt, Cercetatorii au descoperit gauri negre in interior Profetiile lui Edgar Cayce se indeplinesc;.
- dacă au existat viermi gravide
Jan 24, 2012  · Vierme descoperit in ochiul unui barbat - Clinica IRINA. Category Science & Technology; License Standard YouTube License; Show more Show less.
- De ce scrâșnind din dinți în viermi somnul
Avand aspectul unui monstru din filmele horror, un urias vierme marin botezat “Barry” a fost descoperit recent terorizand un recif de corali si alte vietati ale.
- de la viermi sirop pentru copii
Avand aspectul unui monstru din filmele horror, un urias vierme marin botezat “Barry” a fost descoperit recent terorizand un recif de corali si alte vietati ale.
- Are pisici vaccinate împotriva viermilor
Acest vierme neadormit e Jidanul, care îi otrăvește fiii în cârciumi nenumărate, Cine a descoperit insulina Laguesse în 1893 și.
- Sitemap


SHARE